Dimanche Ureumline

Ureumline producten hebben bewezen actieve bestanddelen die zeer effectief zijn tegen de meest voorkomende huidschimmels, bacteriën en gisten. Gebruik de Huid- & Nagelspray van Ureumline en bescherm nagels en tenen tegen de ontwikkeling van schimmels, bacteriën en gisten. Gebruik bij voorkeur Ureumline Intensive Cure voor de verzorging van kalknagels. De actieve bestanddelen van Ureumline Intensive Cure helpen de ontwikkeling van kalknagels voorkomen. Gebruik Ureumline H7 huidmilk voor de verzorging van droge huid met schimmelproblemen.
De producten van Dimanche Ureumline richt zich op de verzorging van schimmel/kalknagels. Het zorgt voor het remmen van microbiële groei en hersteld de aangedane nagel en huid. De actieve bestanddelen van deze producten zijn zeer actief op de ontwikkeling van de meest voorkomende schimmels, bacteriën en gisten.

Dimanche Ureumline Intensive cure anti-schimmel / kalknagels 35 ml

Met Intensive Cure van Dimanche Ureumline verzorg je actief de problemen met kalknagels. Deze nagelgel is geproduceerd op basis van een unieke formule en bevat een specifieke mix aan schimmelwerende stoffen . De gel trekt binnen enkele seconden in en de nagel plakt niet aan sokken en kleding. De gel laat géén plakkerig of vettig laagje achter en is daarin vrijwel uniek..!

De nagel is na een paar seconden keurig droog. Ureumline Intensive Cure wordt dagelijks als contactgel op de nagelplaat van de broze nagel gebracht en licht ingewreven. Hierbij kunnen de naastgelegen nagels mee worden genomen bij het inwrijven. De unieke formula van Ureumline Intensive Cure ondersteunt een diepe indringing van de actieve stoffen in de nagelstructuur

35 ml druppelfles

* Aanbevolen bij diabetici

Advies:
Combineer het gebruik van Intensive Cure met de Ureumline Huid en Nagelspray en voorkom hiermee uitbreiding van het verspreidingsgebied van de infecterende schimmel of gisten op de voetenhuid en teennagels.
Bij een droge huid heel goed te combineren met de Ureumline H7 Huidmilk.

Dimanche-Ureumline-Intensive-cure-anti-schimmel

Dimanche Ureumline Huid & Nagelspray

Voetschimmels komen overal voor. Gebruik Ureumline Huid -Nagelspray op je voeten en nagels na ieder bezoek aan openbare doucheruimtes, sauna’s hotelkamers etc etc. Met Huid- & Nagelspray van Ureumline voorkom je effectief de ontwikkeling van voetschimmels en nagelschimmels. De unieke mix met hoge gehaltes aan actief werkzame microbiële stoffen en de toevoeging van stoffen als Panthenol in ontsmettende alcohol helpt voet- en schimmelproblemen voorkomen. De Ureumline Huid en Nagelspray zit in handige sprayflesjes. Iedere sporttas zou eigenlijk een flesje moeten bevatten..

Toepassing:

 • Bij de normale huid en nagelverzorging is sprayen voldoende.
 • Bij beginnende schimmelnagel.
 • Wordt op de voetenhuid gesprayd. De Sprayvloeistof verdampt direct waarbij de werkzame bestanddelen op de nagel en droge huid achterblijft.
 • Gebruiken in een omgeving waarbij besmetting met voet en nagelschimmel aannemelijk is, zoals sportscholen, douchevloeren en saunabezoek.
 • Bij dagelijks sprayen groeit de verkleurde schimmelnagel na enkele weken met de nagel uit.

Handige sprayfles 50ml, 100ml

*Ook geschikt voor diabetici.

Ureumline H7 Huidmilk antischimmel

Ureumline H7 Huidmilk is speciaal ontwikkeld als vetarme huidmilk op basis van 10% Ureum voor de verzorging van de droge kwetsbare voetenhuid bij schimmelproblemen. De bestanddelen als ureum en allantoïne helpen de droge huid te herstellen. De kans op ontwikkeling van schimmels, gisten en bacteriën wordt hiermee sterk verminderd. De antimicrobiële stoffen voorkomen actief de ontwikkeling van schimmels, gisten en bacteriën op de huid.

Toepassing:

 • Als “Skin Protector” gebruikt tijdens de intensive behandeling van kalknagels met de Intensive Cure.
 • Enkele vormen van eczeem en psoriasis, waarbij huidschubben en harde huidranden worden gevormd, verzorgt je dagelijks met Ureumline H7 huidmilk.
 • De huid voelt zacht aan en de aanmaak van eelt zal sterk verminderen.
 • Ureum H7 kan als dagelijkse huidmilk worden gebruikt op de voeten, onderbenen, ellebogen, onderarmen, handen en zelfs op de grotere vlakken van de hals, nek en gezicht. Bij de delicate (diabetes-)huid dienen in elk geval uitdroging en eeltvorming te worden voorkomen.
 • Ureum-H7 bevat 10% cosmetisch ureum en tevens de speciale mix die wordt gebruikt bij de verzorging van kalknagels met Ureumline Intensive Cure.

20ml flesje / 100ml tube / 250ml pompfles / 500ml pompfles

* Aanbevolen bij diabetici.

Ureumline-H7-Huidmilk-antischimmel

Ureum-15 Klovenmilk

Ureum-15 is de Ureumline-klovenmilk die effectief dik eelt verwijderd en huidkloven behoedt voor scheuren en barsten. Gebruik Ureum-15 bij hard eelt op de tenen, onder de voeten, op de hielen en op harde kloven. Ureum-15 kan ook gebruikt worden op ellebogen, polsen, handen en bijvoorbeeld de knieën. Ureum-15 is nagenoeg vetvrij, Sokken, steunkousen en schoenen kunnen vrijwel direct na het insmeren worden aangetrokken. Bij vermoeide voeten ervaart men vaak het onaangenaam trekkend huidgevoel. Vaak ervaart men dan dat de voeten extra onrustig zijn. Gebruik de klovenmilk Ureum-15 om dit onaangename gevoel vrijwel direct weg te nemen. Door het actieve vochtherstel in de huid door Ureum-15 verzorg je “instant” de eeltige huid tot een meer soepele , niet trekkende huid.
Ook ideaal voor wandelaars!

20ml flesje / 100ml tube / 250ml pompfles / 500ml pompfles

* Ook geschikt voor diabetici.

Voor meer tips en toepassingen van de producten kijk even bij Nieuws & blogs van VoetKracht. Wil je liever met mij de mogelijkheden bespreken, neem dan contact met mij op!

Andere producten

 • Dimanche Ureumline

 • WandelWol

 • Magnesium van Permsal